در طلاق از طریق زوج، زوج جهت ثبت دادخواست طلاق ضمن مراجعه به دفاتر خدمات قضائی با در دست داشتن شناسنامه و عقدنامه و کارت ملی نسبت به ثبت دادخواست طلاق اقدمات لازم را به عمل آورد. شایان ذکر است زوج جهت مطلقه نمودن زوجه نیاز به ارائه ادله و مدارکی نخواهد داشت و می تواند مطابق ماده 1133 قانون مدنی نسبت به مطلقه نمودن همسر شرعی خود اقدات موردنیاز را به عمل آورد. با توجه به پیچیدگی های حقوقی بهتر آن است که برای انجام این کار از یک وکیل خانواده بهره مند شوید.
به گفته وکیل طلاق مطابق قانون مدنی و قانون حمایت خانواده چنانچه زوج قصد مطلقه نمودن زوجه را داشته باشد موظف است نسبت به پرداخت حقوق مالی زوجه اقدام نماید، حقوق زن در طلاق از طرف مرد عبارتند از:
مدت زمان به نتیجه رسیدن پرونده طلاق از دو بعد قابل بررسی است: ابتدا از لحظه تقدیم دادخواست تا صدور رای، و سپس از تاریخ قطعیت تا ثبت آن در دفترخانه. در قسمت اول مدت زمان به نتیجه رسیدن بستگی به اوقات دادرسی در شعبه تعیین شده تشریفات تعیین حقوق مالی زوجه و پس از صدور رای اعتراض نمودن توسط زوجه و یا اعتراض ننمودن آن است که تقریبا می توان گفت در حالت عادی محدوده بین شش تا هشت ماه این روند به طول می انجامد. پس از قطعیت رای از لحظه قطعیت توسط دفترخانه حدودا ثبت طلاق و اجرای صیغه آن سه ماه به طول می انجامد.
با توجه به توضیحات ارائه شده در رابطه با درخواست طلاق از طرف زوج، چنانچه نیاز به مشاوره حقوقی دارید و یا برای ارجاع پرونده خود با ما تماس بگیرید.
سوالات متداول آیا زن میتواند بدون رضایت همسرش درخواست طلاق بدهد؟ بله، بر اساس قانون…
سوالات متداول تحریر ترکه در چه مواردی نیاز به دادگاه دارد؟ اگر ورثه نتوانند در…
عنوان توضیحات مختصر قانون جدید ملاقات فرزند طبق ماده 1174، والدین حتی پس از جدایی…
عنوانتوضیح مختصرصلح عمریقراردادی که به موجب آن مالکیت یک ملک به شخص دیگری منتقل میشود.صلح…
آیا ارسال پیامک به زن شوهردار بدون محتوای غیراخلاقی هم جرم محسوب میشود؟ اگر محتوای…
آیا در صورتی که شخصی از اموال من بدون اجازه من استفاده کند، میتوانم درخواست…