حمیرا پارسا
وکیل پایه یک دادگستری
حمیرا پارسا
وکیل پایه یک دادگستری
حمیرا پارسا وکیل پایه یک دادگستری _ اختلافات حقوقی متعدد در کشور ناشی از عدم آگاهی حقوقی می باشد، که وکیل بسیاری از افراد دچار آن می شوند. افراد جهت رفع مشکل حقوقی خود و حل اختلافات باید به مراجع قانونی مراجعه کنند ولی آیا خود فرد توانایی حل مشکل حقوقی خود را دارد؟ پاسخ این سوال روشن است: خیر
امور حقوقی یک موضوع بسیار تخصصی می باشد که دارای پیچیدگی های فراوانی می باشد که باید جهت رفع مشکلات حقوقی از افراد متخصص مثل وکیل پایه یک دادگستری بهره برد.تا با اکتفا به علم حقوقی خود بتواند بهترین تصمیم را در راستای احقاق حق موکل خود بگیرد. موکل به وکیل وکالت می دهد تا در محاکم حقوقی از موکل خود دفاع کند.
وکالت در معنای حقوقی که ماده ۶۵۶ قانون مدنی به آن پرداخته، عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین، طرف دیگر برای امری نایب خود می نماید.
پاسخ این سوال در اصل 35 قانون اساسی آمدهاست که در همه دادگاهها، افراد یا به عبارتی طرفین دعوا حق دارند برای خود وکیل انتخاب کنند و اگر افرادی با توجه به عدم امکان مالی توانایی انتخاب وکیل را نداشته باشند باید برای آنها امکان تعیین وکیل فراهم شود
وکیل، نماینده یا مدافع کسی است که از طرف فردی حقوقی یا حقیقی به موجب عقد وکالت برای امور حقوقی مأمور میشود. وکیل در مقام دفاع، از امنیت شغل قضا برخوردار است حرفه وکالت از آثار مترتبه بر تجارت، پیروی نمیکند و بدین جهت، می توان نتیجه گرفت وکالت کسب و کار نیست. موید این حقیقت قانونی، سیاستهای کلی نظام در امور قضایی است که وکالت را در زیرمجموعه امور قضایی آورده است و در قانون اساسی نیز در فصل 3 یعنی فصل حقوق ملت ذکر شدهاست و از اصل 44 مستثنی است.
وکالت یک عقد جایز است که در چارچوب مقررات قانون مدنی منعقد میشود و طرفین آن وکیل و موکل نامیده میشوند. میتوان برای وکیل انتخابی حد و مرزی مشخص کرد که در چه زمینهای اجازه وکالت از طرف موکل دارد و در چه زمینهای خود شخص باید برای آن کار حضور داشته باشد.
در مواردی بکار میرود که شخصی، وکیل خود را انتخاب و با انعقاد قرارداد وکالت از او میخواهد وکالت او را برای دفاع از حقش در مراجع قضایی برعهده بگیرد. وکیل دادگستری به فردی گفته میشود که معمولاً پس از طی کردن آزمونها و آموزشهای مختلف حقوقی و دریافت پروانهٔ وکالت دادگستری، مجوز وکالت و حضور در مراجع قضائی از جانب اشخاص دیگر را کسب مینماید در ایران پروانهٔ وکالت دادگستری توسط مرکز مشاوران قوه قضاییه و کانون وکلای دادگستری به دارندگان شرایط وکالت اعطا میشود.
اگر شخصی تحصیل کرده رشته حقوق باشد ولی پروانه وکالت نداشته باشد و بخواهد به صورت اتفاقی برای حل مشکلاتی که بستگان نزدیک او در مراجع قضایی دارند، با طی مراحل قانونی و پرداخت هزینه مربوط میتواند به این امر اقدام کند. شخصی که با این روش وکالت موردی برای دفاع از حقوق بستگانش گرفتهاست را وکیل اتفاقی گویند.
در مواردی که دعوایی کیفری جریان داشته و علیرغم ضروری بودن حضور وکیل، در دادرسی و محاکمات، به دلیل عدم توانایی متهم از انتخاب وکیل یا نداشتن توانایی مالی برای این کار، وکیلی برای دفاع از متهم وارد پرونده نشدهاست که در این صورت به تشخیص دادگاه، از بین وکلای دادگستری وکیل رایگان برای او گرفته میشود. عنوان وکیلی که به این ترتیب وارد پرونده میشود، وکیل تسخیری است.
در مواردی که اشخاص برای دفاع از حقوق خود در دعاوی حقوقی نیاز به وکالت داشته باشند ولی توان مالی انتخاب وکیل را نداشته باشند با تشخیص اداره معاضدت مرکز وکلای قوه قضاییه و کانون وکلای دادگستری، وکیلی به صورت رایگان جهت دفاع از حقوق شخص مُعسِرانخاب میشود. اینگونه وکلا معاضدتی نامیده میشود.
با توجه به وضعیت سخت زندگی در این سال ها ممکن است هر فردی به یک وکیل پایه یک جهت حل مشکلات حقوقی خود داشته باشد تا با دریافت مشاوره حقوقی و یا ارجاع پرونده حقوقی خود در صدد رفع مشکل خود برآید.مشکلاتی اعم از : دعاوی خانواده
وکیل خوب را می توانید بطور مثال با جستجو کلمه بهترین وکیل زن ایران، وکیل خانواده ویا وکیل یوسف اباد در گوگل پیدا کنید و با بررسی رزومه وکیل و نظرات دیگران در مورد وکیل موردنظر با آگاهی انتخاب کنید تا وکیل موردنظر با علم ، تجربه و پیگیری مستمر نتیجه مطلوب را کسب کند.
این وصف یک وکیل عضو کانون وکلای دادگستری می باشد که تحت نظر کانون مربوطه فعالیت می کند.
کانون وکلای دادگستری یکی از سازمان های مردم نهاد ایرانی قدیمی می باشد که به موجب لایحه استقلال کانون وکلا در سال ۱۳۳۱ به عنوان نهادی با شخصیت حقوقی و مستقل وجود آمد.کانون وکلای دادگستری ایران در سال ۱۳۲۹ نیز به عضویت کانون وکلای بینالمللی IBA درآمده است. هیئت مدیره، رئیس، دادگاه انتظامی وکلا و دادسرای انتظامی وکلا از نهادهای هر کانون هستند.
تنظیم لایحه ، دادخواست ، قرارداد و شکواییه
وکیل دعاوی کیفری
وکالت در دعاوی کیفری در زمینه جرائم جعل، کلاهبرداری، انتقال مال غیر، تهدید، توهین، سرقت ،خیانت در امانت، جرائم رایانه ای و سایر جرائم کیفری می باشد.
وکیل دعاوی ملکی
وکالت در دعاوی ملکی راجع به اموال غیر منقول شامل دعاوی الزام به تنظیم سند رسمی، خلع ید، تخلیه اماکن مسکونی ابطال سند و سایر دعاوی حقوقی.
وکیل دعاوی وصول مطالبات
وصول مطالبات خدمت دیگری است که دفتر وکالت حمیرا پارسا افتخار ارائه آن را به شما عزیزان دارد. امروزه پرونده های وصول مطالبات از جمله پرونده هایی است که بخش اعظم پرونده های دادگستری را تشکیل می دهند .
وکیل دعاوی خانواده
وکالت وکیل خانواده در دعاوی مطروحه در دادگاه خانواده در خصوص طلاق، طلاق توافقی، مهریه ، نفقه، حضانت و فسخ نکاح و سایر دعاوی خانواده
مراحل انجام مهریه و یا مراحل طلاق توافقی با داشتن وکیل خانواده به مراتب سهل تر و با سرعت بیشری انجام می پذیرد، زیرا وکیل خانواده با اتکا به تجربه و سواد حقوقی می تواند بهترین تصمیمات را در راستای نتیجه مثبت بگیرد.
مشاوره حقوقی
ارائه مشاوره حقوقی حضوری و مشاوره حقوقی تلفنی و مشاوره حقوقی رایگان توسط وکیل پایه یک دادگستری خانم، ارائه مشاوره حقوقی دعاوی خانواده توسط بهترین وکیل خانواده
اگر بدنبال وکیل تهران و یا وکیل یوسف آباد می باشید دفتر وکالت حمیرا پارسا وکیل پایه یک دادگستری با ارائه خدمات حقوقی فوق الذکر در خدمت مراجعین محترم می باشد.
جهت مشاوره حقوقی حضوری و یا مشاوره حقوقی تلفنی و ارجاع کلیه دعاوی حقوقی با شماره های زیر تماس بگیرید و یا با هماهنگی قبلی به دفتر وکالت مراجعه نمایید.
02188554580
09123666928