• تماس با وکیل: 09123666928 ساعت پاسخگویی 10:00 تا 20:00
  • [email protected]
کامل ترین نمونه دادخواست و رای طلاق توافقی

رای طلاق توافقی

ابتدا لازم است این نکته را یاداور شویم که جهت انجام پروسه طلاق توافقی در کوتاهترین زمان، حضور یک وکیل طلاق توافقی در کنار شما لازم می باشد. گاهی زوجین علاقه ای به حضور در دادگاه ندارند یا بخاطر دلایل شخصی و یا عدم فرصت مناسب جهت پیگیری، این وکیل طلاق توافقی می باشد که با سپری کردن مراحل طلاق توافقی از جمله ثبت دادخواست، حضور در جلسات دادگاه و ثبت طلاق توافقی، این پروسه را به انتها می رساند.

حضور وکیل طلاق توافقی مانع از هرگونه تنشی در خلال روند رسیدگی در انجام کلیه تعهدات فی مابین زوجین خواهد شد و از بروز بسیاری از چالشهای روحی و روانی زوجین می کاهد.

نمونه دادخواست طلاق توافقی و نمونه رای طلاق توافقی اخذ شده توسط حمیرا پارسا وکیل پایه یک دادگستری را مشاهده می کنید.

 نمونه دادخواست طلاق توافقی

خواهان:.امیر………………….فرزند……………………………………

خوانده:.راحله…………………فرزند……………………………………..

وکیل: حمیرا پارسا  |  وکیل  | استان تهران- شهرستان تهران- یوسف اباد – خ اسدابادی – نبش فتحی شقاقی – پلاک 22 – برج هنر –ط 4 واحد 14

———————————————————————————-

خواسته: طلاق توافقی

———————————————————————————-

دلایل و منضمات

  • سند ازدواج شماره …….. مورخ……….. دفتر رسمی ازدواج شماره ……..
  • شناسنامه به شماره …….. مورخ………..
  • قرارداد الکترنیک به شماره …………………………….
  • وکالت نامه به شماره ……………………………. ضمیمه گردید.

————————————————————————————

ریاست محترم دادگاه خانواده تهران

با سلام

احتراما به استحضار می رساند اینجانبان به موجب سند ازدواج که تصویر آن پیوست دادخواست تقدیم گردیده است موکل در تاریخ………..

با خوانده ازدواج نموده که حاصل  این ازدواج 2 فرزند می باشد و در حال حاضر قادر به ادامه زندگی مشترک نمی باشد.لذا صدور گواهی عدم امکان سازش جهت اجرای صیغه طلاق مورد استدعاست.

باتشکر و تجدید احترام

————————————————————————————-

نمونه رای طلاق توافقی با وکالت مستقیم

پرونده کلاسه  ……….. شعبه 260 دادگاه خانواده مجتمع قضايي شهيد باهنر تهران تصميم نهايی شماره …………………… خواهان: آقای ………….فرزند ……… با وكالت خانم حميرا پارسا فرزند محرمعلي به نشاني استان تهران – شهرستان تهران – شهر تهران – يوسف آباد ـ خ هفتم ـ پ27 ـ ط 4 ـ واحد 15

خوانده: خانم ………… فرزند ……………………………………

خواسته: طلاق توافقي دادگاه با توجه به مراتب فوق ختم دادرسی را اعالم و با استعانت از خداوند متعال به شرح ذيل مبادرت به اصدار گواهی عدم امکان سازش می نمايد

رای دادگاه

در خصوص دادخواست تقديمی آقای امیر…. فرزند ….. با وكالت خانم حميرا پارسا خوانده: خانم راحله…. فرزند … با وكالت خانم ….. به خواسته صدور گواهی عدم امکان سازش (طلاق توافقی) جهت اجرای صيغه طلاق و ثبت آن ، دادگاه با عنايت به محتويات پرونده و مالحظه سند نکاحيه به شماره ترتيب….9 مورخ ………. دفتر اسناد رسمی ازدواج شماره 67 حوزه ثبت تهران که رونوشت مصدق آن ضم پرونده گرديده و با احراز علقه زوجيت دائم فيمابين و نظر به اصرار زوجين بر طلاق و از آنجا که حسب نظر کارشناس واحد مشاوره خانواده مستقر در مجتمع قضائی مثبوت به شماره تفريق و جدايی زوجين با ذکر داليل علل عدم تفاهم به مصلحت آنان اعالم شده و اين ا به مواد دادگاه نيز نظر مزبور را مطابق ظواهر و احوال زوجين ميداند لذا تقاضای آنان را وارد و موجه تشخيص و مستندً 25 ، 26 و 29 قانون حمايت خانواده مصوب……… مجلس شورای اسالمی گواهی عدم امکان سازش بنا بر توافق زوجين و به شرح توافقات ذيل صادر می شود زوجه کليه مهريه ما فی القباله خود را قبال دريافت نموده است و زوجه مبلغ ده هزار تومان را در قبال اخذ طلاق به زوج بذل نمود و وکيل زوج نيز قبول بذل نمودند و زوجه در خصوص نفقه و جهيزيه و اجرت المثل و نحله و نصف دارايی و مهر المثل ادعايی ندارد و حضانت فرزندان به عهده زوجه می باشد و نفقه فرزندان به عهده زوج طبق قانون می باشد و مالقات برای زوج طبق قانون محفوظ می باشد و زوجين در خصوص هدايای خود و خانواده ها و ساير حقوق مالی ديگر مربوط به زوجيت نسبت به يکديگرادعايی ندارند و زوجه موظف است ا به ماده 1146 گواهی عدم بارداری را قبل از اجرای صيغه طلاق به دفتر مجری طلاق ارائه نمايد.طلاق واقع شده مستندً قانون مدنی و کراهت زوجه از تداوم زندگی و بخشش حقوق مالی از نوع خلع می باشد. رای صادره حضوری و ظرف مدت بيست روز پس از تاريخ ابالغ قابل تجديد نظر خواهی در دادگاه محترم تجديد نظر استان تهران است گواهی صادره در اجرای ماده 34 همان قانون طی سه ماه از تاريخ رای قطعی دارای اعتبار بوده و در صورتيکه گواهی صادره ظرف مهلت مزبور به دفتر رسمی طلاق جهت اجرای صيغه طلاق و ثبت آن تسليم نگردد و يا تسليم کننده گواهی به دفترخانه ، ظرف سه ماه از تاريخ تسليم در دفترخانه طلاق جهت اجرای صيغه طلاق حاضر نگردد و يا مدارک الزم را به دفترخانه ارائه ننمايد گواهی صادر شده از درجه اعتبار ساقط بوده و کليه توافقات مندرج در اين گواهی نيز ملغی خواهد بود . اجرای صيغه طلاق حسب ماده 37 قانون مذکور با رعايت جهات شرعی و با حضور سردفتر انجام خواهد گرفت%

رئيس شعبه 260 دادگاه عمومی حقوقی تهران (خانواده)

————————————————————————–

چنانچه تمایل به دریافت مشاوره حقوقی طلاق توافقی و یا ارجاع پرونده طلاق توافقی خود به دفتر وکالت حمیرا پارسا وکیل دادگستری دارید، جهت رزرو وقت و یا کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.

02188554580

09123666928

12دیدگاه ها

  • آوا زارعی
    30 فروردین 1404

    ممنون از اطلاعات مفیدی که دادید. سوال داشتم که قرارداد الکترونیک ذکر شده در بین مستندات، چه نقشی در فرایند طلاق داره؟

    • وکیل حمیرا پارسا
      30 فروردین 1404

      قرارداد الکترونیک که معمولاً به صورت آنلاین از طریق سامانه‌های قضایی (مانند سامانه تصمیم یا عدل ایران) تنظیم می‌شود، در طلاق توافقی نقش مستند توافق زوجین را ایفا می‌کند. این قرارداد می‌تواند شامل توافقات مربوط به مهریه، حضانت، نفقه، جهیزیه و… باشد و از نظر قانونی مستند محسوب می‌شود. دادگاه با استناد به همین توافق‌نامه الکترونیکی، روند صدور گواهی عدم امکان سازش را تسهیل می‌کند.

  • امیرعباس اعتمادی
    30 فروردین 1404

    خیلی اطلاعات جامع و مفیدی بود. برای من که اطلاعات زیادی نداشتم خیلی روشن شد. سوالی که باقی موند اینه که جزییات قوانین مربوط به حضانت فرزندان چیه؟

    • وکیل حمیرا پارسا
      30 فروردین 1404

      بر اساس قانون مدنی ایران، حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر است، چه دختر و چه پسر. پس از آن، حضانت تا سن بلوغ با پدر خواهد بود، مگر اینکه عدم صلاحیت یکی از والدین ثابت شود. در نهایت، دادگاه با در نظر گرفتن مصلحت طفل، تصمیم‌گیری می‌کند. همچنین، حق ملاقات برای والد غیرحضانت‌دار محفوظ است و نمی‌توان آن را سلب کرد مگر در موارد خاص.

  • آریا برزگر
    30 فروردین 1404

    به نظر می‌رسه که نظارت وکیل در این پروسه خیلی اهمیت داره. یکی از چیزایی که برام جای سوال داره اینه که آیا حضور وکیل زمان پروسه رو کاهش می‌ده؟

    • وکیل حمیرا پارسا
      30 فروردین 1404

      بله، حضور وکیل در فرآیند طلاق توافقی نقش بسیار مؤثری دارد. وکیل با آشنایی کامل به روند قانونی و استفاده از ارتباطات حرفه‌ای، می‌تواند مدارک لازم را دقیق‌تر تهیه کرده، از بروز ایرادات شکلی جلوگیری کند و باعث تسریع در صدور رأی دادگاه شود. در بسیاری از موارد، طلاق توافقی با وکالت‌نامه رسمی و بدون حضور زوجین، ظرف کمتر از یک هفته انجام می‌شود.

  • سعید سهرابی
    30 فروردین 1404

    اطلاعات بسیار دقیق و کاربردی‌ای بود درباره مراحل طلاق توافقی. همیشه برام سوال بوده که آیا میشه مهریه در این فرایند کلاً بخشیده بشه؟

    • وکیل حمیرا پارسا
      30 فروردین 1404

      بله. در طلاق توافقی، این زوجین هستند که درباره مهریه توافق می‌کنند. زن می‌تواند کل یا بخشی از مهریه‌اش را ببخشد یا درخواست دریافت آن را داشته باشد. این موضوع کاملاً بسته به توافق طرفین است و دادگاه صرفاً مطابق با این توافق، حکم صادر می‌کند.

  • اشکان سعیدی
    30 فروردین 1404

    مطالب این سایت درباره وکیل طلاق توافقی خیلی مفید بود. فقط می‌خواستم بدونم آیا تمام مراحل بدون حضور زوجین انجام میشه یا نه؟

    • وکیل حمیرا پارسا
      30 فروردین 1404

      در صورتی که زوجین به وکیل رسمی خود وکالت‌ طلاق توافقی داده باشند (و این وکالت در دفترخانه رسمی ثبت شده باشد)، بله، تمام مراحل بدون حضور شخصی آن‌ها قابل انجام است. وکیل می‌تواند از ثبت درخواست در سامانه تا حضور در مشاوره و شرکت در دادگاه را انجام دهد.

  • امید کریمی
    30 فروردین 1404

    من از اطلاعات موجود در این مطلب بهره بردم ولی سوالی که دارم اینه که فرآیند طلاق توافقی معمولاً چقدر زمان می‌بره تا به نتیجه برسه؟

    • وکیل حمیرا پارسا
      4 اردیبهشت 1404

      سلام مدت زمان طلاق توافقی بستگی به شرایط پرونده دارد. جهت اطلاع دقیق می توانید تماس بگیرید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *