09123666928

تلفن تماس با وکیل

09123666928

تلفن تماس با وکیل

10:00 تا 20:00

ساعت پاسخگویی

وکیل طلاق توافقی

 پیش از معرفی یک وکیل طلاق توافقی و شرحی کامل از جزئیات طلاق توافقی و پروسه آن، به شرح طلاق می پردازیم. جدایی زوج و زوجه از یکدیگر از زندگی زناشویی را طلاق می گویند. یکی از انواع دعاوی مطروحه در دادگاه خانواده دعوی طلاق می باشد که از اقسام مختلفی برخوردار است، در بعضی از مواقع طلاق بصورت توافقی مطرح می شود. جدایی مسالمت آمیز و توافقی یکی از تصمیمات مهم زوجینی می باشد که در زندگی زناشویی خود به بن بست رسیده اند و دیگر انگیزه ای برای ادامه زندگی مشترک خود ندارند و قصد دارند بصورت مسالمت آمیز و توافقی به زندگی مشترک خود پایان دهند. در طلاق توافقی زوجین تصمیم به جدایی به صورت توافقی می گیرند. وکیل طلاق توافقی می تواند انتخاب زوجین برای انجام طلاق توافقی باشد. وکیل طلاق توافقی می تواند با اتکا به تجربه در زمینه دعاوی خانواده و علم حقوقی خود مراحل طلاق توافقی را طی کرده بعد از رسیدگی و دریافت حکم طلاق، آن را به ثبت برساند.

وکیل طلاق توافقی

دفتر وکالت حمیرا پارسا وکیل طلاق توافقی با ارائه مشاوره حقوقی به زوجین و یا انجام پرونده طلاق توافقی فعالیت می نماید. وکیل طلاق توافقی با اگاهی از توافق بین زوجین و مشخص شدن توافقات مالی از جمله مهریه, نفقه, اجرت المثل و ... اقدام به ثبت دادخواست طلاق توافقی می نماید. با حضور وکیل برای انجام این پرونده و طی کردن مراحل طلاق توافقی ، روند رسیدگی سریعتر پیش خواهد رفت. اگر زوج و یا زوجه وکیل داشته باشند دیگر حضور آنها در دادگاه الزامی نمی باشد و وکیل پرونده تمام مراحل طلاق را بدون حضور زوجین سپری خواهد کرد. حضور وکیل در پرونده می تواند بسیاری از چالش های روحی و روانی و اضطراب های محاکم قضایی را برای زوجین از بین ببرد. با توجه به آشنایی وکیل طلاق با مراحل رسیدگی طلاق و شعب مربوطه بسیار سریعتر از انجام روند طلاق توسط زوجین صورت می پذیرد. حال این سوال برای ما پیش می آید که آیا داشتن وکیل الزامی می باشد؟ در مواردی که زوج به زوجه و یا زوجه به زوج وکالت در طلاق داده باشد، برای انجام طلاق، حضور وکیل الزامی می باشد. در غیراینصورت داشتن وکیل اختیاری می باشد.و در اخر به این نکته اشاره کنیم که حضور وکیل طلاق توافقی، بسیاری از تنش های بوجود آمده بین زوجین را از بین خواهد برد.

 تصویری از توضیحات در مورد وکیل طلاق توافقی

وکیل طلاق توافقی در تهران

وکیل طلاق توافقی درتهران اماده ارائه خدمات حقوقی ، مشاوره حقوقی حضوری، مشاوره حقوقی تلفنی و طلاق توافقی می باشد. زوجین بعد از توافقات اولیه در مورد طلاق توافقی و توافق در مورد امور مالی مانند: مهریه، نفقه، اجرت المثل، و همچنین روشن شدن تکلیف حضانت فرزند مشترک با وقت قبلی به دفتر وکالت مراجعه کرده و با دریافت مشاوره حقوقی رایگان تلفنی و روشن شدن تمامی توافقات بین زوجین و تنظیم صورتجلسه، امورات حقوقی پرونده را به وکیل خود می سپارند. وکیل طلاق توافقی در تهران با اقدام برای صلح و سازش بین زوجین در صدد حل مشکل و جلوگیری از جدایی تلاش کرده و در صورت عدم موفقی در صلح و سازش و اصرار زوجین به انجام طلاق با در نظرگرفتن توافقات بین زوجین اقدام به ثبت دادخواست خواهد کرد. اگر برای انجام امور حقوقی طلاق توافقی نیاز به وکیل طلاق توافقی در تهران دارید، دفتر وکالت وکیل حمیرا پارسا واقع در تهران انتخاب مناسبی برای شما عزیزان می باشد. جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی و یا مشاوره حقوقی حضوری و ارجاع پرونده به وکیل طلاق توافقی در تهران با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

ویدئو را حتما ببینید: چگونگی طلاق توافقی

مدارک لازم برای طلاق توافقی

برای طلاق توافقی چه مدارکی لازم می باشد و برای ثبت دادخواست طلاق چه مدارکی باید ارائه دهیم؟

  • اصل شناسنامه زوجین
  • تصویر کارت ملی زوجین
  • اصل عقدنامه ازدواج
  • صورتجلسه توافقات زوجین که همزمان با مراجعه به وکیل جهت اعطای وکالت طلاق توافقی این صورتجلسه تنظیم می شود.
  • آزمایش عدم بارداری، در صورتیکه زوجه ادعای دوشیزگی نداشته باشد
  • گواهی بکارت و دوشیزگی،با تأیید پزشکی قانونی و صدور گواهی عدم نزدیکی یا بکارت

طلاق توافقی چقدر طول می کشد؟

اگر پرونده طلاق توافقی به یک وکیل مجرب سپرده شود مراحل طلاق توافقی بسیار کوتاه شده، به روشی که وکیل، طلاق توافقی را انجام می دهید، مرحله مشاوره حذف می شود و زمان از حدود سه ماه به حدود بیست روز کاهش می یابد. نکته بسیار مهم که زوجین باید به آن توجه کنند این است که ثبت دادخواست خود را به 5 روز آخر هر ماه موکول نکنند. علت بیان چنین نکته ای جلوگیری از طولانی شدن روند صدور رأی در چنین پرونده هایی می باشد.

تصویر دیگری از شرح و چگونگی انتخاب وکیل برای طلاق توافقی

شرایط مهریه در طلاق توافقی

با توجه به اینکه طلاق توافقی با توافق طرفین صورت می گیرد تعیین میزان مهریه بستگی به توافق زوجین دارد، به همان مقدار مهریه و یا کمتر از آن و یا در مواقعی امکان دارد که زوجه در مقابل بخشش مهریه، زوج را راضی به طلاق توافقی کرده باشد. با توجه به توضیحات کامل در مورد طلاق توافقی پیشنهاد ما به شما این است که با توجه به پیچیدگی های روند حقوقی قبل از هر اقدامی از بهترین وکیل خانواده، مشاوره حقوقی دریافت کنید تا با آگاهی کامل و اطلاعات جامع تری دادخواست خود را ثبت و پیگیری کنید.

حضانت فرزند در طلاق توافقی با کیست؟

در طلاق توافقی نیز مانند سایر انواع طلاق ها، ممکن است زوجین دارای فرزند مشترک بوده و این فرزندان مشترک در مدار حضانت باشند. در این صورت نیز باید تکلیف فرزندان مشترک از حیث واگذاری حضانت مشخص شده و معلوم شود که این فرزندان پس از جدایی والدین نزد کدام یک از آنها بسر خواهند برد. در صورتی که فرزند مشترک دختر باشد تا سن 9 سال تحت حضانت بوده و اگر پسر باشد تا سن 15 سال تحت حضانت می باشد. بعد از این سنین اعلام شده، فرزندان از حضانت والدین خارج شده و خود باید تصمیم بگیرند که در ادامه با کدام یک می‌خواهند زندگی کنند. فرزند مشترک نزد هریک از زوجین که باشد، قانونن پرداخت نفقه به عهده پدر خواهد بود، میزان و نحوه پرداخت نفقه توسط پدر بستگی به توافق طرفین خواهد داشت و در صورتی که توافقی حاصل نشود، مطابق قانون معین می شود، در این خصوص زوجین می توانند به دو صورت حضانت را دریافت نمایند:

  1. از طریق دادگاه
  2. از طریق دفتر اسناد رسمی به صورت وکالت رسمی

طلاق 
 تصویر سوم از جزئیات انتخاب یک وکیل برای توافقی

شرایط نفقه در طلاق توافقی

نفقه نیز یکی از زمره حقوق مالی زوجین می باشد که تکلیف ان باید در طلاق توافقی مشخص شود. کلیه مسائل حقوقی مالی زوجه در طلاق توافقی بستگی به توافق طرفین دارد. در این خصوص اگر نسبت به نفقه تعیین تکلیف نشده باشد و این موضوع بلاتکلیف باقی بماند اصل بر بقای دین گذشته است و زوجه می تواند بعد از طلاق توافقی با مراجعه به مراجع قضایی نسبت به دریافت حقوق مالی خود اقدان نماید، پس شایسته است زوجین و یا وکلای انها نسبت به این مورد نیز تعیین تکلیف لازم را بنمایند تا احدی از زوجین از این حیث متضرر نشوند.نفقه شامل نفقه معوقه و نفقه ایام عده می باشد که در طلاق توافقی با توجه به بذل بخشی از مهریه و با توجه به نوع طلاق که از نوع خلع می باشد نفقه ایام عده به آن تعلق نخواهد گرفت.

شرایط اجرت المثل در طلاق توافقی

اجرت المثل ایام زوجیت نیز مانند سایر حقوق مالی زوجه در طلاق توافقی باید نسبت به آن تعیین تکلیف شود. این حق زمانی به زوجه تعلق می گیرد که زوجه کلیه امور منزل را بدون قصد تبرع با قصد اخذ دستمزد به دستور همسرش انجام دهد. به هر صورت به علت اینکه حق مزبور بصورت بالقوه به وجود می اید نمی توان نسبت به آن در طلاق توافقی سکوت نمود. طرفین دعوی طلاق توافقی یا وکلای آنها باید نظر خود را نسبت به اجرت المثل اعلام نمایند که آیا قصد وصول آن را دارند یا قصد بذل آن را دارند. اگر نسبت به آن سکوت شود اصل بر بقای آن است.

تنصیف اموال در طلاق توافقی

طبق یکی از شروط ضمن عقد شرط تنصیف اموال است، در صورتی که زوج بدون دلیل شرعی و قانونی تصمیم به مطلقه نمودن زوجه بنماید، بنابراین موظف است نیمی از دارایی خود را که در زمان زوجیت بدست آورده و تحصیل نموده است را در زمان اجرای صیغه طلاق به زوجه منتقل نماید. نظر به اینکه طلاق توافقی به درخواست زوجین و نه فقط به درخواست مرد بنابراین مصداق تنصیف دارایی نخواهد بود.

هزینه طلاق توافقی

یکی از سوالات پرتکرار که زوجین مطرح می کنند، هزینه طلاق توافقی می باشد. نحوه محاسبه هزینه طلاق توافقی و سهم هریک از زوجین سوالی است که روزانه بارها از وکیل خانواده پرسیده می شود. هزینه های طلاق توافقی به طور معمول شامل مواردی نظیر هزینه ثبت دادخواست، هزینه مشاوره خانواده در دادگاه هزینه آزمایش بارداری، هزینه طلاق در محضر و هزینه یا حق الوکاله وکیل می باشد با توجه به اینکه طلاق به صورت توافقی بوده، هزینه دادرسی در صورتی که دادخواست از سوی هر دو نفر ارائه داده شود این هزینه بین آنها تقسیم خواهد شد.

طلاق توافقی ایرانیان مقیم خارج از کشور

در خصوص طلاق ایرانیان خارج از کشور، اگر شخصی که در خارج از کشور بسر می برد تصمیم به جدایی بگیرد و بخواهد از خدمات وکیل بهره مند شود باید ابتدا نسبت به اعطای وکالت به بهترین وکیل خانواده اقدامات لازم را به عمل اورد. این موضوع دو حالت خواهد داشت یا شخص موکل دارای سامانه ثنا خواهد بود یا سامانه ثنا ندارد. در صورتی که سامانه ثنا داشته باشد از طریق سامانه مزبور وکیل مورد نظر وکالت را اخذ می نماید. اگر سامانه نداشته باشد باید ضمن مراجعه به سفارت ایران در مرکز کشور محل اقامت نسبت به اعطای وکالت اقدام نماید. ماده 15 قانون حمایت خانواده مصوب 1391: هرگاه ایرانیان مقیم خارج از کشور امور و دعاوی خانوادگی خود را در محاکم و مراجع صلاحیتدار محل اقامت خویش مطرح کنند احکام این محاکم یا مراجع در ایران اجرا نمیشود مگر آنکه دادگاه صلاحیتدار ایرانی این احکام را بررسی و حکم تنفیذی صادر کند.

انتخاب وکیل طلاق توافقی

زوجینی که قصد جدایی و مفارقت دارند، یا شخصا می توانند اقدام به ثبت دادخواست طلاق نمایند و یا اینکه از خدمات قضائی وکیل دادگستری استفاده نمایند. به نظر می رسد با توجه به اطلاعات وکیل دادگستری از راهکارهای قانونی و چالش های آن، شخص موکل سریع تر و به نحو احسن به خواسته موردنظر خود برسد. در این راستا درست است که شخص با پرداخت هزینه قانونی اقدام به استخدام وکیل می نماید، ولی با خیال راحت می تواند منتظر اخذ نتیجه باشد و طلاق توافقی را به بهترین شکل ممکن به اتمام برساند. با توضیحات داده شده قطعا انتخاب وکیل طلاق توافقی می تواند انتخاب خوب و آگاهانه ای باشد.

نیاز به وکیل با داشتن حق طلاق

گاهی با مواردی مواجه می شویم که زوج اقدام به اعطای وکالت طلاق به زوجه نموده است. در این صورت زوجه هر زمان که قصد استفاده از وکالت طلاق را داشته باشد، باید نسبت به استخدام وکیل طلاق جهت استفاده از وکالت مرقوم بنماید. وکیل انتخاب شده توسط زوجه در اصل وکیل مع الواسطه زوج محسوب می شود، این بدین دلیل است که زوجه نمی تواند بصورت مستقیم در دادگستری اعلام وکالت نماید. زیرا شخصی که وکالت مدنی شخصی را به عهده گرفته است، نمی تواند نقش وکیل دادگستری را ایفا نماید. بنابراین در این گونه موارد زوجه اجبارن باید نسبت به استخدام وکیل دادگستری جهت انجام پروسه طلاق اقدمات لازم را به عمل آورد.

انتخاب بذل یا ابراء مهریه در طلاق توافقی

نظر به اینکه ماهیت طلاق توافقی معمولا بصورت طلاق خلعی می باشد، طبیعتا زوجه باید بخشی از مهریه خویش را در قبال طلاق بذل نماید. و زوج با قبول بذل نسبت به تعیین نوع طلاق اقدامات لازم را بنماید. این مهم با ابراء حاصل نمی گردد.

ایا در طلاق توافقی نیاز به داور هست؟

طبق قانون جدید حمایت خانواده در تمام انواع طلاق، جز طلاق توافقی، به نیاز می باشد. طبق ماده ۲۷ قانون جدید حمایت از خانواده، طلاق توافقی به داوری ارجاع نمی شود. زیرا فرض بر این است که تلاش مرکز مشاوره در جهت ایجاد صلح و سازش بوده است و در این صورت موضوع داوری طلاق توافقی دیگر ضرورتی ندارد. بنابراین طلاق توافقی در مسأله داوری از سایر انواع طلاق متمایز است و در طلاق توافقی نیازی به داوری نیست. با این توضیح که طلاق توافقی نیازی به تعیین داور و ارجاع امر به داوری نداشته است. زوجین و وکلای آنها به واحد مشاوره که یک امر تشریفاتی است اراجاع می شود تا در خصوص امور مالی زوجه و سایر امور مربوط به طلاق، تصمیم گیری نمایند.

دریافت گواهی عدم امکان سازش

  • در مواقع الزام زوج به طلاق، دادگاه ناچار به رسیدگی ماهیتی و ورود به موضوع یا احراز شرایط اعمال وکالت، احراز حقانیت خواهان است. مثلاً در طلاق از ناحیه زوجه که یا بر مبنای عسروحرج یا براساس شروط ضمن عقدنکاح صورت می گیرد، دادگاه ناچار از احراز حقانیت زوجه است تا بعداً بتواند براساس آن حکم به الزام زوج در دفترخانه و اجرای صیغه طلاق یا حکم به مراجعه زن به دفترخانه و اجرای صیغه طلاق از طرف زوجه و در موارد احراز شرایط، اجازه و حکم طلاق صادر کند.
  • درگواهی عدم امکان سازش (موارد طلاق توافقی و طلاق به درخواست مرد) ، تصمیم دادگاه صرفاً در حد تأیید حق زوجین یا زوج در استحقاق مراجعه به دفترخانه اجرای صیغه و دادگاه وارد شناسایی و احراز حقانیت طرفین در اثبات دعوای خود نمی شود.
  • در موارد صدور گواهی عدم امکان سازش، دادگاه اقدام به تشکیل جلسه به منظور رسیدگی به اختلاف یا تعیین وقت رسیدگی نمی کند.
  • در طلاق توافقی صرفاً جلسه ای برای صدور گواهی عدم امکان سازش،تشکیل می دهد و از قبیل طرفین در صورتجلسه برای توافقات لازمه را در خصوص مهریه، نفقه و غیره ترتیب داده اند یا مثلاًدر طلاق به درخواست زوج، دعوت زوجه فقط به منظور آن است که دادگاه از وی درخصوص مطالبه حقوقی قانونی وی استنطاق کند، لذا مهم حضور وی مانع از صدور گواهی عدم امکان سازش نیست. در حالی که در حکم طلاق، دادگاه جلسات رسیدگی ترتیب می دهد وارد ماهیت مرد می شود به احراز شرایط اعمال وکالت در طلاق یا موارد عسر و حرج می پردازد.
  • اکنون قانون گذار بخاطر کاهش از آمار طلاق توافقی، موانعی بر سر راه آن ایجاد کرده است.

ویژگی های داشتن وکیل طلاق توافقی

دعوی طلاق توافقی، دعوایی می باشد که زوجین می توانند اصالتا نسبت به آن اقدمات لازم را به عمل آورند. اما مانند هر دعوای دیگری قابلیت واگذاری پرونده به وکیل طلاق توافقی را نیز خواهد داشت. اما درست است که افراد شخصا قادر به انجام کار و طی پروسه طلاق توافقی است، لیکن این دعوی نیز مانند: هر امر دیگری اگر به متخصص آن سپرده شود، به نحو احسن و سرعت بالایی به نتیجه خواهد رسید. با توجه به اینکه وکیل دادگستری آشنایی کافی و کامل با مراجع قضائی و دوایر دولتی دارد، ممکن است در انجام هزینه های قانونی نیز کاملا به نفع موکل عمل نماید.

ثبت طلاق توافقی

نظر به اینکه طلاق یک نوع ایقاع تشریفاتی می باشد، پس از صدور حکم در دادگاه، حتما باید در دفترخانه ثبت طلاق به ثبت برسد. طرفین و یا وکلای آنها پس از به اخذ حکم از دادگاه خانواده باید ضمن حضور در دفترخانه اقدام به ثبت آن بنمایند، شایان ذکر است مهلت ثبت طلاق در دفترخانه، در طلاق های توافقی و طلاق هایی که به درخواست زوج می باشد 3 ماه از تاریخ قطعیت و در خصوص طلاق به درخواست زوجه 6 ماه از تاریخ قطعیت می باشد. در صورتی که ظرف مهلت های مقرر، زوجین و با وکلای آنها نسبت به ثبت فرایند طلاق اقدام ننمایند، حکم و یا گزارش اصلاحی صادر شده باطل می شود و خواهان دعوی مجبور به طرح مجدد دعوی طلاق توافقی خواهد بود.

تصویر چهارم از انتخاب یک وکیل خبره برای طلاق توافقی

مشاوره طلاق توافقی بصورت حضوری، تلفنی و آنلاین توسط وکیل پایه یک باتجربه انجام می شود، برای دریافت مشاوره طلاق توافقی با شماره های ذیل تماس بگیرید.

02188554580

09123666928

 

نظرات (5)

هنوز نظری ارسال نشده است
این نظر توسط مدیر سایت کمینه شده است

سلام وقتتون بخیر برای طلاق توافقی حتما باید در جلسات مشاوره شرکت کنیم؟ وکیل داشته باشیم چطور؟

نیلوفر
این نظر توسط مدیر سایت کمینه شده است

سلام اگر وکیل داشته باشیم که دیگه نیاز به حضور ما در دادگاه نیست؟

م. د
این نظر توسط مدیر سایت کمینه شده است
ادمین
این نظر توسط مدیر سایت کمینه شده است

با تشکر از تمامی زحمات خانم پارسا بهترین وکیل ، پیگیر، با سواد و باتجربه

احسان نبوی
این نظر توسط مدیر سایت کمینه شده است

ممنون از توضیحات کاملتون و مطالب جامع و کامل مربوط به طلاق توافقی

ندا

  1. بهتر است نام و نظر خود را پارسی تایپ کنید.
پیوست (0 / 3)
انتشار موقعیت