حمیرا پارسا
وکیل پایه یک دادگستری
حمیرا پارسا
وکیل پایه یک دادگستری
طلاق، واژه ای آشنا در زندگی زناشویی. آیا با مفهوم طلاق آشنایی دارید؟ آیا خود و یا اطرافیانتان با این مشکل روبرو شده اید؟
برای حل مشکلات حقوقی خود اعم از طلاق چه تصمیمی گرفته اید؟ آیا از وکیل خانواده مشاوره حقوقی گرفته اید؟
چرا باید برای حل مشکل حقوقی خود از جمله دعاوی خانواده باید قبل از هر تصمیمی از مشاوره حقوقی وکیل طلاق بهره مند شوید؟
وظایف وکیل طلاق در راستای احقاق حق موکل خود چیست؟
وکیل طلاق چه اقداماتی باید برای حل مشکل موکل خود انجام دهد؟
با حمیرا پارسا وکیل خانواده به بررسی کامل موضوع و پاسخ چراها خواهیم پرداخت.
طلاق به معنی جدایی زوجین از یکدیگر بصورت شرعی و قانونی می باشد، که با این جدایی تمامی حقوق و تعهدات زوجین از بین می رود. البته در صورتی که در حکم طلاق شرایطی جهت پرداخت حقوق زوجه تعیین شده باشد پس از پرداخت در لحظه اجرای حکم کلیه تعهدات از بین می رود.
طبق اطلاعات موجود طلاق یکی از عمده ترین مشکلات این روزهای زوجین در زندگی زناشویی می باشد که با توجه به نااگاهی حقوقی زوجین این مشکل دچار پییچدگی های زیاد می شود و اگر بدون اطلاعات حقوقی قدم در این پروسه گذاشه شود، زوجین در احقاق حق خود متضرر خواهند شد.
وکیل طلاق در این برهه می تواند با ارائه مشاوره حقوقی و خدمات حقوقی کمک شایانی به زوجین نماید.
وکیل خانواده با توجه به علم حقوقی و تجربه بسیار در زمینه دعاوی خانواده مشکل گشای زوجین در انجام پروسه طلاق می باشد.
اخذ بهترین تصمیمات جهت ثبت دادخواست برای موکل و هدف گرفتن نتیجه خوب و جضور در جلسات رسیدگی با ارائه مستندات موکل و دفاع کامل از حقوق موکل از عمده وظایف وکیل طلاق و وکیل طلاق توافقی می باشد.
با یک نگاه کلی به عنوان طلاق و بایدها و نبایدهای آن و پرداختن به وظایف وکیل طلاق به نحوه انتخاب وکیل خانواده در حوزه طلاق می پردازیم.
یکی از خصوصیات بارز وکیل طلاق پیگیری مستمر پرونده های مطروحه در مراجع قضایی می باشد: از جمله عوامل متعددی که موجب طولانی شدن جریان دادرسیها میگردد، عدم توجه و دقت در قوانین مرتبط با ابلاغیه و اخطاریه ها، عدم عودت آنها برای ابلاغ مجدد، بسیاری از مشکلات موجود در دفاتر دادگاه در انجام استعلام های موردنظردادگاه، سهل انگاری های موجود در روند رسیدگی به امور پرونده و ... می باشد. تمامی مشکلات مطروحه که به عرض رساندیم توسط یک وکیل طلاق قابل حل و رسیدگی می باشد.
وکیل طلاق را بر اساس تجربه، تخصص و سواد حقوقی و اشراف کامل به مسائل حقوقی از جمله دعاوی خانواده می توان انتخاب نمود.
دعاوی خانواده یکی از دعاوی حقوقی حساس و پراهمیت می باشد که باید وکیل موردنظر با اتکا به تخصص و تجربه رسیدگی این نوع دعاوی را طرح و رسیدگی نماید.
دفتر وکالت حمیرا پارسا وکیل پایه یک دادگستری با ارائه مشاوره حقوقی طلاق و ارائه خدمات حقوقی در زمینه دعاوی خانواده به مراجعین محترم می باشد.
قبل از انتخاب وکیل طلاق دریافت مشاوره حقوقی می تواند در دریافت اطلاعات حقوقی بسیار سودمند و همچنین در نشان دادن توانایی و تسلط وکیل به امور حقوقی و اتخاذ تصمیم مبنی بر انتخاب وکیل طلاق خوب مثمرثمر باشد.
حمیرا پارسا وکیل طلاق در تهران انتخاب بسیاری از زوجینی که با توجه به مشکلات عدیده در زندگی زناشویی خود بدنبال یک وکیل باتجربه در زمینه طلاق می باشند.
وکیل طلاق در تهران برای ارائه مشاوره حقوقی طلاق و طرح دعاوی در محاکم قضایی و رسیدگی و پیگیری پرونده طلاق آماده پذیرش موکلین خود می باشد.
برای دریافت مشاوره حقوقی و یا ارجاع پرونده طلاق خود به خانم حمیرا پارسا وکیل طلاق در تهران با شماره های مندرج در وب سایت تماس گرفته و با رزرو وقت مشاوره و مراجعه به دفتر وکالت اقدام نمایید. دعاوی خانواده از جمله : دریافت نفقه، اجرای مهریه، اجرت المثل، حضانت فرزند مشترک، طلاق توافقی، طلاق یک طرفه و... از جمله وظایف وکیل طلاق می باشد.
مفهوم چند واژه فوق الذکر را بصورت مختصر شرح می دهیم:
مفهوم نفقه: نفقه طبق ماده ۱۱۰۷ قانون مدنی ایران، عبارتست از: همه نیازهای متعارف و متناسب با وضعیت زن از قبیل مسکن، البسه، غذا، اثاث منزل و هزینههای درمانی و بهداشتی و خادم در صورت عادت یا احتیاج به واسطه نقصان یا مرض.
مفهوم مهریه: به مالی گفته میشود که مرد در هنگام وقوع عقد به زن خود میپردازد یا مکلف به پرداختِ آن میشود.
مفهوم اجرتالمثل: حقی است که شرع و قانون برای زنان در نظر گرفته و هیچ مردی نمیتواند تا زمانی که تمامی حق و حقوق همسرش را پرداخت نکرده است، او را طلاق دهد.
حضانت فرزند: نگهداری فرزندان زندگی مشترک بر عهده پدر و مادر است، اما این امکان وجود دارد که حضانت با توافق یکدیگر به پدر و یا مادر داده شود، حال اگر به توافق نرسند این قانون است که حضانت فرزند تا سن هفت سالگی را وظیفه مادر و بعد از آن را به عهده پدر می داند، البته در این میان تفاوتی بین دختر و پسر وجود دارد. به این وصف که دختر بعد از هفت سالگی تا 9 سالگی که سن بلوغ است. به مدت 2 سال نزد پدر می ماند و پس از آن به تشخیص خود پدر و یا مادر را جهت ادامه زندگی انتخاب می کند، درخصوص پسر پس از سن هفت سالگی تا سن 15 سالگی با پدر زندگی کرده و پس از آن به انتخاب خود ادامه زندگی با پدر و یا مادر را انتخاب می کند.
طلاق توافقی: یکی از انواع دعاوی مطروحه در دادگاه خانواده دعوی طلاق می باشد که از اقسام مختلفی برخوردار است، در بعضی از مواقع طلاق بصورت توافقی مطرح می شود که برای انجام آن به یک وکیل طلاق توافقی مراجعه می شود.
با توجه به توضیحات داده شده و اهمیت و حساسیت پرونده طلاق انتخاب یک وکیل خوب می تواند شانس موفقیت در دعاوی مطروحه رها نسبت به موکل خود افزایش دهد..
با یک نگاه اجمالی به طلاق و انتخاب وکیل طلاق و به بررسی وظایف و اختیارات وکیل طلاق پرداختیم تا به طور کلی با جنبه های مختلف مسئله طلاق آشنا شویم.
اما پاسخ به این سوال بسیار مهم است،ویژگی های وکیل طلاق خوب چیست؟ به طور کلی وکیل طلاق باید اشراف کامل به قوانین کلیه دعاوی خانواده داشته باشد. همانطور که گفتیم عملا شرایط و فاکتورهای مختلفی در طلاق باید رعایت شود تا عملا دادگاه اقدام به صدور حکم طلاق کند.
وکیل طلاق باید بتواند با اتکا به تجربه و تخصص خود در کلیه دعاوی خانواده از جمله: مهریه، نفقه، حضانت فرزند مشترک و … در راستای احقاق حق موکل خود قدم بردارد. باید صادر شود. داشتن تجربه کافی می تواند مسیر رسیدن به نتیجه مطلوب را کوتاه تر کند.
از طرف دیگر وکیل طلاق باید روانشناس خوبی نیز باشد. چرا که در مسئله طلاق راضی کردن فرد مقابل برای ایجاد یک توافق منطقی اهمیت بالایی دارد. همانطور که گفتیم هر چه این توافق ها بیشتر باشد عملا زمان صدور حکم طلاق کوتاه تر می شود.
بنابراین در انتخاب وکیل طلاق باید به این نکته توجه داشته که همه چیز در اینجا مسئله قانون دادگاه نیست. هر قدر که دو طرف بتوانند یک دیگر را راضی به توافق کنند و در موارد مختلف به یک نظر مشترک برسند عملا مسیر دادگاه از چند سال به چند ماه تقلیل پیدا می کند و این مهمترین وظیفه وکیل طلاق است.
پرونده طلاق نیز مانند سایر پرونده ها قبل از هر اقدامی نیاز به مشاوره حقوقی جهت طرح صحیح دعوی در مراجع قانونی خواهد داشت به عنوان مثال: زمانی که خانمی به دفتر وکیل مراجعه می نماید باید کلیه دلایل و مدارک خود را در اختیار وکیل دادگستری قرار دهد و در جریان مشاوره کلیه مسائلی که در طول زندگی مشترک بویژه سال های آخر واقع شده است را به اطلاع وکیل رسانده تا وکیل درک درستی از پرونده مطروحه بدست اورد تا توان طرح صحیح انرا داشته باشد.
به طور کلی دادخواست طلاق که بر پایه مشاوره صحیحی که در جلسات اول در دفتر وکالت صورت گرفته اسکلت اصلی دعوی را تشکیل داده و نحوه صحیح طرح دادخواست تقریبا چیزی حدود هفتاد درصد اخذ نتیجه را تعیین می نماید. یعنی اگر دادخواست به نحوصحیحی مطرح نشود احتمال اخذ نتیجه ضعیف و ضعیف تر خواهد بود.
مراجعین محترم می توانند با مراجعه یک جلسه مشاوره حقوقی حضوری ویا اخذ مشاوره حقوقی تلفنی از دفتر وکالت حمیرا پارسا وکیل طلاق با در اختیاردادن اطلاعات صحیح از کیس حقوقی، طرح صحیح دعوی و یا دادخواست خود را فراهم نمایند.
02188554580
09123666928